» lektionsmästerskap

hejsan! vart i stallet sen 8 imorse. hade stalltjänst + att det va LM. skulle bara ha hoppat Liberty eftersom Lookina inte skulle få gå på 2 veckor men jag stog uppskriven på båda på startlistan så började göra iordning Lookina strax efter 11. hoppade upp och började skritta fram lite ute och sen kom in i ridhuset då börja hon bocka och bara kasta sig åt alla håll direkt. försökte trava och galoppera men det gick inte alls, bocka HELA tiden, kom över räcket på framhoppningen en gång sen stanna hon och kasta sig och höll på så mamma sa att jag skulle skita i det och bara ta liberty istället men blev bara mer och mer förbannad när hon höll på och det enda ja tänkte va att skulle runt banan men sen gav ja upp, hon har lixom inte gått på hela veckan förutom när ja skritta ut barbacka på henne igår så hon va ju jävligt pigg idag. (har filmer från när hon bockar och kastar sig runt).
hoppade av henne och skritta av utan att ha gått in på banan ens men kändes inte värt att tvinga henne runt när hon hade haft/har (vet inte) knölar i ryggen så tror hon hade ont också...:/
tog av Lookina allting och hoppade upp på liberty direkt efter att Nicole hade hoppat, skrittade mest bara han skulle hålla sig varm men inte bli trött.
gick in och hoppade banan, hur bra som helst gick det, lite fort bara men det gör det oftast för han är så stark haha. nollade grundomgången så då blev det omhoppning efter! nollade omhoppningen också med 28/50 stilpoäng så blev det slutade på en 2:a plats men grymt nöjd!
 
har filmer från både grunden och omhoppningen bara det att min data hatar mig just nu så får inte upp dom.
 
nu ska jag fortsätta kolla tv och duscha sen soova . helt slut! godnatt
bild från typ 2011 när jag red han innan spargo och lookina.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo