» tääävling !

hejsan! hann inte blogga nånting igår efter att ha varit i stallet hela kvällen, badat hästen, putsa allting , bygga bana och framhoppning och allt annat som behövdes! kom hem runt halv 9, kolla tv och sen ut och träffa en kompis ett tag sen hem och glo tv igen.
vakna imorse av att pappa väckte mig för min mobil hade dött under natten när ja ladda för den är helt glapp och sånt så aa den ringde inte helt enkelt haha. hade iaf 20min på mig att typ klä på mig , äta nåt och packa ner sakerna som ja inte kunde fixa igår och det hann ja gott och väl så det va ju kanske bra att mobilen inte ringde så fick ja ju sova 20min längre än planerat!
åkte till stallet vid 8 med linnea iaf, taggad som fan men hyfsat trött.först gick allt jättebra sen blev ja ganska nervös, ont i magen o grejjer men vet inte riktigt varför, kunde banan , skit lätt och sånt men jaja.
blev lite knapp med framridningen, hoppade fram på 50hinder och sen en gång över ett 90räcke och sen in på banan men det va väl bra eftersom han 0:a. så jävla grymt! hihi. stolt över pollen!
lite synd bara att vi trodde att det skulle ta mycket längre tid efter som ja va typ start 30 och det brukar ta skitlång tid så lollo, min kära fotograf missade mig med typ 3min, så jävla synd men hon kom ju sen när ja skulle trava och skritta av + släpa ut han i hagen så har nåra bilder iaf!
RIKTIGT JÄVLA NÖJD !



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo