» fyfan vad jag är bra!

hejsan! kom hem för typ en timme sen efter att ha lastat häst i typ 2timmar..började med nationella idag och fan va jag är duktig! hållt på med en krönika sen innan jul och inte blivit klar med och den gjorde jag på 20min till nationella sen när ja va klar och behövde sitta 2timmar till så skrev ja en novell på en halvtimme som jag kämpat med sen början av 8an, känns grymt! så jävla skönt att äntligen ha de klart! sen satt ja typ och redigerade bilder sista halvtimme/timmen.
sen vid 11 så hade vi lunch i typ två timmar så spelade kort mest...började kvart över 1igen och kollade på film i en halvtimme sen slutade vi! rätt chill dag även om mitt liv är kaos just nu.!
kom hem, började på en cheesecake fast hann inte bli klar innan filippa kom så ställde in de i kylskåpet och har gjort klart de nu. åkte till stallet iaf vid halv4 och marc följde med för vi tänkte rida ut men istället så lastade vi den otroligt snälla hästen som absolut inte ville åka transport så vi höll på i sammanlagt typ 2timmar, haha damp.
har ätit nu iaf så ska ta en kopp te, cheesecake och sen sooova. ska upp imorgonbitti för att fodra och rida innan ja åker och jobbar sen till angelica sen får vi se vart livet tar vägen, ciao
saknar sommarenn!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo